Sankt Pauls Kammerkor

Sankt Pauls Kammerkor er et ambitiøst kor, der har eksisteret siden 1988. Koret arbejder primært med a cappella kirkemusik og består af 20 sangere mellem 30 og 60 år. Frem til 2016 holdt vi til i Sankt Pauls Kirke i Nyboder i København, men fra januar 2017 har vi haft fast base i Kapernaumskirken på Frederikssundsvej i København.

Koret har indspillet tre cd’er - Beatitudini med udvalgte værker af den danske komponist Niels la Cour, …så ved jeg julen kommer med både kendte og mindre kendte julesange og Christmas carols samt Stemninger sammen med tidligere organist i Sankt Pauls Kirke Michael Due med værker af bl.a. Vagn Holmboe og Niels W. Gade. Læs mere om cd'erne her.

Det er korets mål hele tiden at højne kvaliteten gennem nye udfordringer. Således har koret i mange år arbejdet med a cappella musik af bl.a. Francis Poulenc, Vagn Holmboe, Arvo Pärt og Knut Nystedt og medvirket til opførelsen af flere store værker med musikledsagelse herunder Bachs Matthäuspassion og Brahms’ Ein Deutsches Requiem.