Sommerkoncert, Finlandsturné og Mozart hits til efteråret

Glæd dig til flere smukke oplevelser med Københavns Kantatekor. Er du i Helsinki eller omegn til maj, kan du opleve Kantatekoret i flere koncerter, da vi gæster Finland fra 9. til 12. maj. Program og koncerter kommer så snart de er på plads.

Efter turnéen følger den traditionsrige sommerkoncert i Margrethekirken, Kirsebærhaven 10, 2500 Valby, onsdag den 12. juni kl. 19.30. På programmet er blandt andre toner af Lange-Müller, La Cour, Weyse, Gade og Gjeilo, og der er som sædvanlig gratis adgang.

Og til efteråret gentager vi et af de største, klassiske “hits” der nogensinde er komponeret, nemlig Mozarts Requiem. Og ikke nok med Requiem – vi synger også Mozarts Vesper ved samme lejlighed. Du kan allerede købe billetter til de to koncerter her.

Smukke ord om Judas Maccabaeus

Vi har fået lov at gengive ordene herunder fra Søren Kristoffer Kløft, som oplevede Händels værk i Holmens Kirke:

Podcast: 25 år med Københavns Kantatekor

2023 er året, hvor vores dirigent, Torben H.S. Svendsen kan fejre 25 års jubilæum med koret og det markerer vi på behørig vis, blandt andet med en ny podcastepisode som du kan læse om – og lytte til – her

Foto: Jan Schmidt

Kantatekorets Nyhedsbrev

Vil du automatisk have besked om kommende koncerter, solister, konkurrencer, turnéer mm? Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi spammer dig ikke, og du kan altid afmelde dig igen.

Følg os på Instagram!

Her er vores Instagram-konto. Hvis du har taget nogle gode billeder af koret, så husk at hashtagge dem med #Kantatekoret

Københavns Kantatekor Instagram